Loading...
Over Ons 2018-03-06T18:16:01+01:00

Wij geloven dat mensen en organisaties zo dicht mogelijk willen werken bij hun bedoeling. Wij ontsluiten de bedoeling (weer).

Wie zijn wij?

Jennifer Lem

Teamcoach, facilitator en organisatieadviseur. Ambitieus, pragmatisch, en verbindend. Is in staat te overtuigen en te motiveren. Inzicht in besluitvorming van mensen, groepsdynamiek en communicatie zowel intern als extern.

Na de studie Training & Opleiding gaan werken als trainer gesprekstechnieken voor ervaren politierechercheurs. Getuigen- en verdachtenverhoren voorbereiden en oefenen met acteur. Ontmoette daar Laura, hadden een enorme klik en zijn we, als het maar even kon, blijven samenwerken. Na 5 jaar begonnen als programmamaker, trainer en teambuilder bij More Balls Than Most. Vertaalde daar de lastigste boodschap in een lichte, relativerende interventie voor groepen tussen de 10 en 1000 mensen. Directeur van 2008 tot en met 2013. Naast dagelijkse operatie een groot klantenportfolio bedienen als (organisatie) adviseur, programmamaker en facilitator. Met Laura de werkvorm ‘regietheater’ geïntroduceerd en honderden keren uitgevoerd. Vanaf medio 2013 als zelfstandige adviseur en trainer, met uitstapje als manager marketing en communicatie. Voorzitter van de atletiekvereniging De Spartaan, getrouwd met Robin en moeder van Sam en Jill. In de samenwerking met Laura word ik vaak (terecht) gezien als de ‘zakelijke’ van ons tweeën. Dus wanneer ik doordender als een sneltrein omdat we dat hebben afgesproken, kan Laura mij afremmen en zorgen dat ik aandacht geef aan datgene wat er op dat moment speelt en dus nodig is.

Laura Hagt

Communicatietrainer, teamcoach en trainingsacteur. Toegewijd, vakbekwaam, spontaan, inlevend, creatief, integer en doelgericht.

 

Als kind al observeerde ik veel en speelde ik graag toneel. Van nature ben ik geïnteresseerd in de drijfveren van mensen. Na de Theaterschool ben ik als trainingsacteur gaan werken bij politie-opleidingen en vervolgens in communicatie-trainingen voor allerlei organisaties, nu ruim 25 jaar. De vorm waarin ik werk verschilt, maar mijn bedoeling is altijd om bij te dragen aan eerlijker communicatie en aan meer inzicht en begrip. “Practice what you preach” is mijn motto. Ik werk o.a. met (zelfgeschreven) scènes & in trainingen op maat, t.b.v. symposia, congressen, studiedagen en workshops. Eigenlijk overal waar de wens leeft om mensen met elkaar te laten praten over lastige onderwerpen.
Ik kan niet goed plannen en soms zoom ik te veel in om het onderste uit de kan te halen. Maar gelukkig is daar dan Jennifer om me hierop te wijzen en me aan te vullen.

Jennifer & Laura

Ruim 20 jaar samenwerking. Complementair. Juiste dynamiek. Plezier.
Balans tussen zakelijk en intuïtie. Doorrazen en stilstaan. In- en uitzoomen. Lunchen.