Het Nieuwe Werken Live! 2018-01-13T13:47:26+01:00

Het Nieuwe Werken LIVE!

Een voorstelling over de (voor)oordelen van Flexibel Werken

Waarom zo’n voorstelling?

Er is door overheid en bedrijfsleven veel geïnvesteerd om Het Nieuwe Werken (HNW) zo breed mogelijk in BV Nederland te lanceren. Maatschappelijke ontwikkelingen maken HNW wenselijk, ICT maakt het mogelijk. Anno nu kan vanaf elke plek gemaild worden, online vergaderen is gemeengoed en thuiswerken een veel gebruikte term. We hebben deugdelijk openbaar vervoer, carpool initiatieven en fietsplannen. Niets, maar dan ook niets houdt Het Nieuwe Werken tegen. Maar waarom werkt het dan niet (echt)?

De voorstelling

De show toont ons op indringende wijze de huidige stand van zaken. Door middel van hilarische dialogen, rake anekdotes en herkenbare sketches ontkomt niemand aan de spiegel die wordt voorgehouden.
De dag is dynamisch, licht en soms confronterend. We werken met verschillende werkvormen, in kleinere groepen, met spelelementen en testjes. Uiteraard kan de dag aangevuld worden met een teamactiviteit en/of (bijzonder) etentje in de avond.

Op maat

Elke organisatie heeft specifieke aandachtspunten. Vooraf aan de voorstelling bespreken we met de opdrachtgever de onderwerpen die wenselijk zijn om te belichten. Naast de vaste opzet van de show is er voldoende ruimte om deze aandachtspunten te implementeren. Bovendien is het ook mogelijk een workshop na de voorstelling te begeleiden, om de gevormde gedachten om te vormen naar concrete stappen.

Voorstelling show het nieuwe werken flexibel werken

‘HNW Live! geeft heel goed de ongemakkelijkheid weer tussen leidinggevende en werknemer en hoe belangrijk de communicatie is als je het Nieuwe Werken invoert.’

Brechtje Spoorenberg, KPN